Novinky na Váš mail
Čaj na leto

Niektoré kvalitné zelené čaje a oolongy sa dájú pripraviť aj macerovaním v studenej vode. Takáto príprava čaju je veľmi jednoduchá. Stačí do cca 2 dcl skleneného pohára vložiť 5 - 6g kvalitného čaju, zaliať studenou vodou (ideálne je použiť filtrovanú vodu), a ponechať lúhovať asi 10 minút. Hotový čaj sa dá buď zliať do ďalšieho pohára, alebo priamo popíjať z toho, v ktorom sa lúhoval.

Bio Kabuse Hot Or Cold 
Prvotriedny zelený japonský čaj vhodný na prípravu "na studeno" - macerovaním.
Lung Ching Shi Feng 
Dračia studňa z Levieho vrcholčeku, zber apríl 2008
Tradične spracovaný Lung Ching z privátnej záhrady na úpätí hory Shi Feng.
Lu Xue Ya 
Zelený sneh, zber apríl 2008
Nová sorta čínskeho zeleného čaju, ktorého história sa len začína písať.
Zhu Cha Special Grade 
Perlový čaj, zber jar 2008
Veľmi kvalitná trieda zeleného čaju z provincie Zhejiang.
Sencha Houraien 
Čajové lístky na výrobu tohto výborného japonského čaju boli zbierané v okolí dedinky Kamo.
Wen Shan Bao Zhong Winter Crop 
Tento výborný čaj pochádza z ručne zbieraného zimného zberu z Tchajwanskej oblasti Wen Shan.

©  2002 - 2016 Copyright - Karol Maco

Na začiatok stránky